Potpisan ugovor – petu sezonu pomorsku liniju Bar-Bari povezivaće feribot “Dubrovnik”

 Potpisan ugovor – petu sezonu pomorsku liniju Bar-Bari povezivaće feribot “Dubrovnik”

Ugovor potpisali Mirsad Tršić i David Sopta

Pomorsku liniju Bar-Bari i ove sezone sezone povezivaće putnički brod „Dubrovnik“  kompanije „Jadrolinija“, a prema ugovoru, prvo ovogodišnje putovanje je 1.juna. Ovo je peta godina da fetibot hrvatske pomorske kompanije povezuje crnogorsku i italijansku obalu.

U sjedištu “Jadrolinije” AD u Rijeci, ugovor su potpisali  v.d. izvršnog direktora AD “Barska plovidba” Mirsad Tršić i predsjednik Uprave “Jadrolinije” David Sopta, potvrđeno je za Portal Bar u “Barskoj plovidbi”.

– Liniju će održavati Jadrolinijin trajekt „Dubrovnik“ koji, zahvaljujući svom kapacitetu i sadržajima poput kabinskog smještaja i restorana, putnicima nudi ugodno spajanje obala Jadrana. Početak plovidbe na liniji Bar – Bari zakazan je za 1. jun 2021. Godine. Prema ugovoru brod “Dubrovnik” će na liniji Bar –Bari saobraćati do 24. Novembra, navode u “Barskoj plovidbi”

Ovaj se ugovor već tradicionalno potpisuje od 2016. godine, a njime se definiše  povezivanje luke Bari sa lukom Bar, a u sklopu međunarodne linije Dubrovnik – Bari.

Saradnja između Barske plovidbe i Jadrolinije podrazumijeva, osim održavanja linije, poslove agenture, prodaje usluga i promocije međunarodnih linija. 

Avatar

Biljana Dabić

Pročitajte još