Policija zaplijenila oko 70 kilograma opojne droge

 Policija zaplijenila oko 70 kilograma opojne droge

Na magistralnom putu Bar – Podgorica, u mjestu Dajbabe, u  vozilu kojim je upravljao Esad  Nimanbegović (22) iz Ulcinja policija je pronašla oko 70 kilograma opojne droge. Nimanbegović je uhapšen nakon što je u prtljažniku automobila marke  „Škoda Octavia“  pronađena droga.

– Službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije – Odsjeka za borbu protiv krijumčarenja droge su danas u nastavku aktivnosti borbe protiv krijumčarenja droge realizovali značajnu policijsku akciju u kojoj je zaplijenjeno oko 70 kilograma marihuane. Prilikom pregleda vozila, u prtljažnom dijelu, pronađeno je 13 većih pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana težine oko 70 kilograma, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Viši državni tužilac u Podgorici naložio je da se E.N. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

– Policijska akcija je sprovedena u cilju presjecanja još jedne krijumčarske rute koja vodi iz Republike Albanije, preko Crne Gore ka Bosni i Hercegovini i Republici Hrvatskoj te dalje ka zemljama Zapadne Evrope, zaključuje se u saopštenju.

Avatar

Biljana Dabić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja