Policija sumnja da je Elezović izvršio samoubistvo

 Policija sumnja da je Elezović izvršio samoubistvo

Službenici granične jedinice pronašli su preksinoć u koritu rijeke Bojane, tijelo bivšeg šefa ulcinjske policije Rudolfa Elezovića, a prema rezultatima obdukcije, kako Dnevne novine nezvanično saznaju, nađen mu je metak u lobanji i ulazni smjer kanala rane je kod sljepoočnice, zbog čega se sumnja da je riječ o samoubistvu.

Tijelo je pronađeno u utorak u 21.40 sati.

“Pripadnici granične policije su sinoć u rijeci Bojani pronašli beživotno tijelo policijskog službenika Rudolfa Elezovića čiji je nestanak prijavljen 27. maja. 2021. godine. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se tijelo uputi na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti. Obdukcija je izvršena, a izviđajem rukovodi Više državno tužilaštvo u Podgorici”, saopšteno je iz policije.

Prema nezvaničnim saznanjima, kako pišu Dnevne novine, beživotno tijelo nađeno je u mjestu Sveti Đorđe, u blizini granice sa Albanijom.

Kako je nezvanično saopšteno iz policije, tijelo muškarca nađeno je na mjestu gdje se izgubio signal Elezovićevog telefona.

Podsjetimo, nestanak Elezovića prijavila je nj gova supruga Marina 27. maja.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još