Počeo sastanak lidera parlamentarne većine, tema – prevazilaženje političke krize

 Počeo sastanak lidera parlamentarne većine, tema – prevazilaženje političke krize

Demokratski front je saopštio da je počeo sastanak lidera stranaka parlamentarne većine u Skupštini Crne Gore a tema je, kako navode, prevazilaženje političke krize i brza i temeljita demontaža Demokratske partije socijalista po dubini.

Sastanku prisustvuju predsjednici Nove srpske demokratije Andrija Mandić, Pokreta za promjene Nebojša Medojević, Demokratske narodne partije Milan Knežević, Socijalističke narodne partije Vladimir Joković, potpredsjednik Demokratske Crne Gore Momo Koprivica, predsjednik Ujedinjene reformske akcije Dritan Abazović, predsjednik Demosa Miodrag Lekić, predsjednik Ujednijene Crne Gore Goran Danilović, predsjednik CIVIS-a Srđan Pavićević, predsjednik Radničke partije Maksim Vučinić i predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić.

Sastanak je uslijedio nakon što je premijer Zdravko Krivokapić saopštio da će tražiti razrješenje ministra pravde Vladimira Leposavića. 

Povodom te informacije na društvenim mrežama se oglasio i funkcioner DF-a Slaven Radunović, ističuči da „DF se ne okreće kako vjetar duva“.

„U našim ušima i našim srcima i dalje odzvanjaju poruke naroda i Mitropolita sa litija. Dok je kluba poslanika DF-a, Leposavić neće biti smijenjen zbog stavova koje dijeli svaki Srbin u Crnoj Gori. Osim, ako neko ne potraži pomoć DPS-a“, dodao je on. 

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još