Počela vakcinacija novinara, vakcinu Astra Zeneca prvi u Baru primio Dragan Stojanović

 Počela vakcinacija novinara, vakcinu Astra Zeneca prvi u Baru  primio  Dragan Stojanović

Prvi Baranin koji je u Domu zdravlja Bar primio vakcinu Astra Zeneca je  novinar  Dana Dragan Stojanović.  On  je vakcinu primio jutros u  barskom Domu zdravlja  gdje će biti vakcinisani i drugi novinari kao i zaposleni u medijima.

-Prije nego što sam primio vakcinu, bio sam na pregledu kod ljekara koji je trajao 20-tak minuta. Nakon pregleda doktorka je kazala da mogu primiti vakcinu. Nisam osjetio ni ubod koliko laku ruku ima   sestra Branka Unkašević, kazao je Stojanović dodajući da je ispoštovao savjet ljekara da ostane neko vrijeme u prostorijama ove zdravstvene ustanove kao što to nalažu preporuke.

 -Doktorka me upozorila da se mogu pojaviti nus pojave. Osjećam se dobro, kazao je Stojanović inače najstariji predstavnik medija u Baru.

Jutros su vakcinu primili i šestoro zaposlenih u Radio Baru, a ostali novinari će se vakcinisati narednih dana.

Vakcinacija lica zaposlenih u medijima počela je  danas u Domu zdravlja Bar, kao što je najavila   specijalista epidemiologije, dr Ljiljana Jovićević. Za sada  vakcinacija će se sprovoditi vakcinom Astra Zeneca.

-Uslov za vakcinaciju je posjedovanje legitimacije, ili bilo kog dokaza o radnom angažmanu. Za vakcinaciju se mogu prijaviti i frilenseri, kojima je kao dokaz dovoljno da pokažu tekst, prilog ili sličnu novinsku objavu čiji su autor, precizirala je dr Jovićević.

Avatar

Biljana Dabić

Pročitajte još