Plaketa poslovnog prestiža za preduzeće “Lara – S CO“ iz Bara

 Plaketa  poslovnog prestiža za preduzeće “Lara – S CO“  iz Bara

Kristalnu plaketu – simbol transparentnog rada i poslovnog prestiža dobila je firma „Lara – S CO“ sa sjedištem u Baru. Preduzeće „Lara –S CO“  tri godine za redom  posluje sa  najboljim  ocjenama kvaliteta, prema analizi boniteta koju vrši Company Wall business tim za desetine hiljada klijenata u pet balkanskih  država.

-Zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima koje preduzeće  „Lara – S CO“ ostvaruje tri godine za redom, dobitnik je Plakete zlatne bonitetne izvrsnosti  koju Company Wall business tim dodjeljuje  najkonkurentnijim kompanijama u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, i Crnoj Gori, navodi se u obrazloženju Company Wall business tim  koji vrši analizu boniteta.

Preduzeće „Lara – S CO“ u kontinuitetu ostvaruje odličan bonitet čime dokazuje finansijsku stabilnost, stiče povjerenje poslovnih partnera i potencijal da preuzme lidersku poziciju na tržištu.

– Godinu ranije, 2019.  dobili smo nagradu 3A, koja nas je i preporučila za Plaketu. Naše preduzeće se bavi turizmom osam godina.  Imamo smještajne kapacitete u Čanju i Dobrim Vodama, a uglavnom radimo sa turistima iz zemalja regiona. Od osnivanja preduzeća naše poslovaje je bilježilo konstantanu uzlaznu putanju do 2020. godine koja se, sigurna sam, neće ni uzimati za komparacije,  jer se  zbog epidemije praktično  nije ni radilo, kazala je vlasnica „Lara – S CO“  Lara Stevanović . Inače, Stevanović  je prije osnivanja privatnog preduzeća, i mnogo ranije radila u turizmu.

– Nadamo se da će ova godina biti  bolja od 2020., ali očekivanja nisu previsoka.  U principu osoba sam koja uvjek vjeruje u bolje sutra  i očekujem  da ćemo prebroditi  i ovu krizu. Posvećen odnos prema poslu, uvjek  daje dobre rezultate, zaključila je Stevanović.

Avatar

Biljana Dabić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja