Pejović: Vlast obećava kaldrmu već osam godina

 Pejović: Vlast obećava kaldrmu već osam godina

Foto: Demokrate

Poslednje oportunističko saopštenje predstavnika barske vlasti kojim se najavljuju neka davno obećana obećanja odnosno projekti, podsjetilo je sve građane Bara na neozbiljnost koju  predstavnici vladajućih partija u Baru njeguju, tvrdi odbornica Demokrata u lokalnom parlamentu Dijana Pejović. Njeno saopštenje prenosimo integralno.

„Da je predstavnik vladajuće partije prelistao istoriju saopštenja drugih predstavnika vlasti, lako je mogao uvidjeti da je u stvari većinu od iznijetog samo ponovio.

Najnevjerovatnije zvuči pominjanje te čuvene starobarske kaldrme i njene obnove, po ko zna koji put. Ono što pamtimo, a sigurni smo da pamte i građani Bara, jeste 2017. godina i čuvena press konferencija na kojoj su takođe, na isti način kao prije par dana, najavili obnovu kaldrme, koju sada 4 godine nakon toga ponovo „obnavljaju“.

Reklo bi se zaista da kad god lokalnoj barskoj vlasti počne da se „ljulja tlo pod nogama“, „hvataju se“ za starobarsku kaldrmu i starobarane.

A to koliko im je vlast dala sigurno znaju najbolje oni koji godinama žive ili bolje reći preživljavaju u Starom Baru, klizajući se svakog dana niz starobarsku kaldrmu.

Na kraju, kako ništa ne pričamo napamet, građanima dostavljamo Program uređenja prostora Opštine Bar iz 2013. godine, u kojem se jasno vidi projekat uređenja kaldrme.

Dakle, punih 8 godina starobarska kaldrma stoji u fioci, da bi je ponovo, sada u 2021. godini, iz fioke izvadili oni isti koji su je u nju i stavili“.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još