OŠ „Anto Đedović“ donirana vrijedna IT oprema

 OŠ „Anto Đedović“ donirana vrijedna IT oprema

Vrijedna donacija IT opreme uručena je juče OŠ „Anto Đedović“ u Baru, od strane agencije TIKA. Tom prilikom, ovu obrazovnu ustanovu posjetili su predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević, ambasador Turske u Podgorici Songul Ozan, koordinator TIKA programa za Crnu Goru Abdurahman Toprak, direktorica Direktorata iz Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta Neda Ojdanić kao i direktorica škole Stanka Vukčević. 

Predsjednik Raičević je poručio da je ova škola jedna od najsavremenijih i najmodernijih škola u Baru, iskazavši zadovoljstvo zbog još jedne donacije koju TIKA obezbjeđuje na teritoriji opštine Bar i kvalitetne saradnje koja traje u kontinuitetu u različitim oblastima, a naročito kada je u pitanju prosvjeta.

Podsjetio da je i da je prošle sedmice uručena vrijednu donacija IT opreme osnovnoj školi u Mrkojevićima.

Isto tako Opština je, između ostalog, donirala tablet uređaje prvacima iz RE populacije, korisnicima materijalnog obezbjeđenja porodice i hraniteljskih porodica. 

„Time potvrđujemo jasno opredjeljenje da je digitalizacija obrazovnog sistema prioritet svih nas koji dajemo doprinos poboljšanju uslova sistema obrazovanja.“, poručio je predsjednik Opštine Bar.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još