Opština Bar i Arhitektonski fakultet potpisali Memorandum o saradnji

 Opština Bar i Arhitektonski fakultet potpisali Memorandum o saradnji

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević i dekan Arhitektonskog fakulteta prof. dr Svetislav Popović potpisali su Memorandum o saradnji, čime je formalizovana saradnja ovih institucija.

Saradnja Opštine Bar i Arhitektonskog fakulteta biće ostvarena kroz apliciranje na zajedničkim projektima i njihovu realizaciju, organizovanjem zajedničkih konferencija, tribina i sličnih manifestacija od javnog značaja, a naročito kroz saradnju na projektima konzervacije, rekonstrukcije i revitalizacije.

Sporazumom je predviđena organizacija otvorenih dana i posjete studenata Arhitektonskog fakulteta Opštini Bar, u cilju upoznavanja djelokruga rada lokalne uprave, kao i mogućnost obuke studenata završne godine kroz programe stručne prakse.

Potpisivanjem memoranduma, saradnja Opštine Bar i Arhitektonskog fakulteta dodatno će biti unaprijeđena i predstavlja nastavak dosadašnje uspješne saradnje u okviru koje su studenti Arhitektonskog fakulteta posjećivali Opštinu i izučavali planska i arhitektonska rješenja na primjeru grada Bara.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja