Online radionica za djecu: Naredne srijede prave vesele novogodišnje čestitke

 Online radionica za djecu: Naredne srijede prave vesele novogodišnje čestitke

Igračkoteka i Razvojni centar i Udruženje Roditelji za narednu sedmicu pripremili su kreativnu radionicu, u toku koje će djeca osnovnoškolskog uzrasta ući u novogodišnje raspoloženje i zajedno sa svojim vršnjacima praviti kreativne čestitke kojim će obradovati najmlije.

U srijedu, 9. decembra u 18 sati, putem Zoom platforme biće održana radionica pod nazivom Vesele novogodišnje čestitke, namijenjena djeci uzrasta od 6 do 10 godina.

Ništa ne umije da razveseli djecu kao svjetlucave pahulje, ništa da ih nasmije kao šareni pokloni ispod jelke ili očara kao Djeda Mrazova magična kočija sa irvasima… Uđimo u praznično raspoloženje, oslikavajući podlogu, reckajući poznate oblike zvijezda i jelki, lijepeći šljokice, mamine i bakine šarene dugmiće, končiće vunice i satenske trakice. Pustimo mašti na volju i obradujmo nekog koga mnogo volimo najkreativnijom i najšarenijom novogodišnjom čestitkom pod jelkom.

Radionicu će voditi grafička dizajnerka Slađana Bajić Bogdanović, a biće realizovana putem online platforme Zoom. To znači da ga djeca mogu pratiti iz svojih domova, ali je važno da roditelji preuzmu aplikaciju putem sledećeg linka: https://zoom.us/support/download . Mogu je instalirati na računaru ili telefonu.

Svi roditelji za učešće svoju djecu mogu prijaviti najkasnije do srijede 9.decembra.  do 15 sati, i to putem email-a igrackoteka@t-com.me , ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. Prijavljeni roditelji dobiće pozivnicu/link za praćenje predavanja.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja