Od srijede kiša i pljuskovi svakodnevno

 Od srijede kiša i pljuskovi svakodnevno

Foto: arhiva FOS-a

Nakon dužeg perioda sunčanog i relativno toplog vremena za ovo doba godine, od sredine sedmice očekuje nas pogoršanje vremenskih prilika.

Jesen će konačno pokazati svoje pravo lice, pa bi od srijede trebalo pripremiti kišobrane i obuću za kišu, budući da nas, po najavama meteorologa, očekuje nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Meteorolog Vučina Popović u Jutarnjem programu Televizije Crne Gore (TVCG) kazao je da će nas još samo naredna dva dana grijati sunce, a od utorka popodne – pogoršanje vremena.

„Narednih dana biće sunca i kiše, naročito naredna dva dana biće dosta sunčanih perioda. U utorak popodne i tokom noći slijedi povećanje oblačnosti. Od srijede pa do kraja sedmice skoro svakodnevno sa kišom, povremeno pljuskovi i grmljavina, naročito u južnim i jugozapadnim predjelima“, rekao je Popović.

Najviše padavina, kako je rekao, očekuje se tokom četvrtka, u drugom dijelu dana, tokom noći i u petak ujutro.

„Za vikend bi moglo da bude dužih perioda suvog vremena. Vjetar od srijede umjeren do jak južnih vjetrova. Temperatura u manjem kolebanju. Sjutra će na sjeveru biti prilično hladno, ali od utorka toplije na sjeveru“, rekao je Popović.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja