NVU Žene Bara: Samohranoj majci sa troje tinejdžera potrebno 3700 eura za renoviranje stana

 NVU Žene Bara: Samohranoj majci sa troje tinejdžera potrebno 3700 eura za renoviranje stana

Foto: Facebook, Žene Bara velikog srca

NVU „Žene Bara velikog srca“ pokrenule su još jednu akciju pomoći nesnađenima. Ovog puta, naše humane sugrađanke su u misiji sakupljanja sredstava u iznosu od 3700 eura za pomoć porodici Babović, odnosno samohranoj majci, koja živi sa troje tinejdžera.

Samohrana majka i njeno troje djece, tinejdžera, žive u nesulovnom stanu punom vlage i svi zajedno spavaju u dnevnoj sobi, jer su spavaće sobe neuređene i pune vlage. Oni preživljavaju od svega 77 eura invalidnine koju ova samohrana majka prima kao osoba koja je operisana od karcinoma. Kako bi ovo troje djece imalo bolju budućnost i preduslove za razvoj potrebno je da 3700 eura da se stan renovira i postane uslovan.

Foto: Facebok, NVU Žene Bara velikog srca

„Oni imaju stan koji se raspada. Od vlage, sobe su neupotrebljive, te svi spavaju u dnevnom boravku… Sve ovo da popravimo košta koliko jedna firmirana torbica, njima znači život“.

Svi koji žele da pomognu, sredstva mogu uplatiti na žiro račun NVU Žene Bara, kod Lovćen banke, 565-3443-40, sa naznačenom svrhom uplate „Pomoć porodici Babović“.

Avatar

Sonja Jovanović

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja