Novi članovi odbora direktora u preduzećima čiji je osnivač Opština Bar

 Novi članovi odbora direktora u preduzećima čiji je osnivač Opština Bar

Promjene u Odborima direktora preduzeća u Baru čiji je osnivač Opština. Drugog dana zasjedanja, 22. sjednice Skupštine Opštine Bar, odbornici loklanog parlamenta  imenovani su  nove članove  odbora preduzeća.

U  Odboru  direktora d.o.o. „Sportsko-rekreativni centar“ – Bar su: Marko Mijović, Borko Purlija, Jelena Đikanović, Katarina Malić i Anela Pepeljak. Odbor direktora d.o.o. „Lovstvo“ Bar, ubuduće će biti  u sastavu: Milan Borozan, Mustafa Kalamperović, Reka Ličina, Srđan Mijović i Marko Vučetić.

Odbornici su izglasali i Odluku o izboru Odbora direktora d.o.o. „Vodovod i kanalizacija“ – Bar, u sastavu Jakup Đeljošević, Antoaneta Janković, Alija Bećović,Dragan Popovski i Afrim Berjašević.

Odbor direktora d.o.o. „Komunalne djelatnosti“ ubuduće će raditi u sastavu: Emir Peričić, Jovo Krstajić, Miodrag Babović, Osman Duraković i Boško Kovačević.

Novi član Odbora za planiranje, uređenje prostora i komunalno stambenu djelatnost biće: Srđan Perkolić, koji je na tom mjestu zamijenio Osmana Đokića. Stefan Šušter zamijeniće Sava Pavlovića na mjestu člana Odbora za međuopštinsku i međunarodnu saradnju, dok će Milun Lutovac zamijeniti Ramiza Kalamperovića na mjestu člana u Upravnom odboru JP „Kulturni centar“ Bar.

 Odbornici su izglasali i smjenu u Odboru za društvenu djelatnost, te će se na mjestu mr Slavice Adžić, koja je bila član Odbora, naći Marina Trceta. Zbog podnošenja ostavke, razrješen je članstva u Upravnom odboru JP „Kulturni centar“ Bar Miro Kruščić, koga će zamijeniti Kanita Ibrišimović.

Avatar

Sonja Jovanović

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja