Novaković: Neću biti predsjednik SO Bar, pružićemo šansu mladima

 Novaković: Neću biti predsjednik  SO Bar, pružićemo šansu mladima

Novaković, Foto: Biram Crnu Goru

Predsjednik partije Biram Crnu Goru Radomir Novaković Cakan neće biti predsjednik Skupštine Opštine Bar, već će šansa, kako navode iz ove partije, biti pružena mladima. Podsjećamo, predsjednik SO Bar Mićo Orlandić podnio je ostavku na tu poziciju 7. decembra.

Saopštenje partije Biram Crnu Goru prenosimo integralno:

„Nakon svega što se izdešavalo na političkoj sceni u Baru poslije izbora 30. avgusta, svakako da smo bili svjesni da mora doći do promjena. Danas je partija Biram Crnu Goru druga po snazi u opštini i ta nova realnost je morala da se uvaži.
Želim da istaknem da se ne radi o borbi za fotelje, barem kada je riječ o partiji kojom rukovodim. Dokazali smo to nebrojeno puta od osnivanja. Pokazaćemo to i sada. Okrenuti budućnosti – i ovog puta ćemo ponuditi najbolja rješenja. Ono što sada mogu da kažem je da ja sigurno neću biti predsjednik Skupštine Opštine Bar. Možda će naš izbor nekog iznenaditi, ali će, svakako, opravdati ono o čemu stalno govorimo – da je potrebno dati šansu mladima. I to ne samo deklarativno, što je često običaj među akterima političke scene u Crnoj Gori. Jer, mladi imaju znanje, energiju, volju za promjenama, a ne dobijaju priliku da to i pokažu.
Mi i dalje ostajemo privrženi našim stavovima koje zastupamo od prvog dana – mi nismo ni srpska, ni crnogorska, ni muslimanska ni bošnjačka ni albanska stranka. Mi smo građanska
stranka posvećena napretku Bara i Crne Gore. U ova krizna vremena kada se borimo sa ekonomskom krizom, ali i pandemijom koja je zavladala našim životima, potrebno je tragati za novim rješenjima. Ubijeđeni smo da će oni koje mi budemo predložili doprinijeti napretku našeg grada“, stoji u saopštenju.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja