Novaković: Dan koji nas podsjeća na na zajedništvo i pregalaštvo Barana

 Novaković: Dan koji nas podsjeća na na zajedništvo i pregalaštvo Barana

Radomir Novaković

U ime Biram Crnu Goru- Biram Bar i u svoje ime, dragim sugrađankama i sugrađanima, kao i svima onima koji nose Bar u srcu- gdje god da su po svijetu, čestitke povodom 24. novembra, Dana Opštine i Dana oslobođenja Bara uputio je predsjednik partije Biram Crnu Goru Radomir Novaković Cakan.

„Žrtve koje je narod ovog kraja dao u narodnooslobodilačkom ratu i antifašističkoj borbi moraju biti opomena i podsjećanje na našu obavezu konstantnog preispitivanja i vrednovanja onog što smo kao zajednica, kao grad ostvarili i postigli i onoga što treba da budu pravci našeg daljeg djelovanja. Bar je veličanstveni spoj prirodne ljepote i hiljadugodišnje istorije, simbol otvorenosti, grad čije najveće bogatstvo su njegove različitosti“, naveo je Novaković.

Ovaj dan podsjeća nas, kako dodaje, na istinsku veličinu Bara, na zajedništvo i pregalaštvo njegovih ljudi.

„I obavezuje da zajedno nastavimo da gradimo moderan i prosperitetan grad jednakih šansi za sve koji imaju i mogu da ponude kvalitet, stručnost, obrazovanje, integritet, viziju… Da razvijamo svoj grad na dobrobit svih stanovnika Bara i države Crne Gore“, zaključuje Novaković.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još