Nova manifestacija TO Bar: „Barski đir“ pretvoriće grad u jedinstvenu festivalsku pozornicu

 Nova manifestacija TO Bar: „Barski đir“ pretvoriće grad u jedinstvenu festivalsku pozornicu

Defileom i nastupom KUD „Jedinstvo“ iz Bara i koncertom KIC Pop hora, večeras sa početkom u 20.30 sati u Sutomoru, kod Spomenika Ivu Novakoviću, počinje nova manifestacija Turističke organizacije Bar, pod nazivom „Barski đir“.

U okviru manifestacije, koja će trajati do 22. avgusta, biće održani brojni koncerti, radionice za djecu i odrasle, izložbe, predstavljena bogata izlagačko-prodajna ponuda, gastronomski užici i brojni drugi sadržaji koji će na mjesec dana pretvoriti Bar u jedinstvenu festivalsku pozornicu.


„Prvu nedjelju program će obilježiti nastup KIC Pop hora, kulturno umjetničkih društava, defile gradske muzike Budva, ali i bazar lokalnih proizvoda, časovi joge na našim plažama, aqua gimnastika, nagradni kviz na plažama i mnoge druge aktivnosti. Program će se realizovati u svim turističkim mjestima naše opštine i pružiće nezaboravno iskustvo kako našim građanima tako i turistima koji su na ljetovanju u Baru“, saopštili su organizatori.

Drugog dana manifestacije, u utorak, 27. jula, biće organizovana jutarnja joga u Šušnju (Šume Lekovića), od 8 sati, cjelodnevni nagradni kviz na plažama Čanj, Sutomore, Šušanj, Bar, Veliki Pijesak i Utjeha, kao i defile Gradske muzike Budva (Šetalište kralja Nikole – od parkinga u Šušnju do Bara – do znaka I Love Bar).

Program manifestacije se može pronaći na websajtu www.barskidjir.bar.travel ali isto tako i na društvenim mrežama TO Bar i u turističko informativnim biroima.

„Kao i na svim manifestacijama TO Bar ulaz je slobodan, a poštovanje mjera za sprečavanje širenja virusa COVID 19 je obavezno. Pozivamo Vas da se pridružite da uhvatimo jedan “Barski đir”.“, zaključuje se u najavi.

Avatar

Sonja Jovanović

Pročitajte još