Nataša Plamenac: iskustvo daje samopuzdanje, posvećenost poslu rezultate

 Nataša Plamenac: iskustvo daje samopuzdanje, posvećenost poslu  rezultate

Od rane mladosti Nataša Plamenac zainteresovala se za poslastičarstvo. Vještine u pravljenju poslastica i slanih peciva je naslijedila od majke, koja se ovim poslom ranije bavila 15 godina.

Natašu je iskustvo osnažilo i dalo samopouzdanje za ideju o otvaranju poslastičarnice kako bi se bavila poslom koji istinski voli.

Čekajući priliku za pokretanje svog biznisa odlučila je da sudbinu uzme u svoje ruke.

U pravi čas, prava prilika – Program za podsticaj ženskog preduzetništva Opštine Bar i za dobro razrađenu biznis ideju Nataša Plamenac dobila je bespovratna sredstva za podršku preduzetnica.

– Registrovala sam preduzeće “Tri slatkiša”, a poslastičarnica je “Tre sorelle” .

Takođe, radimo i usluge keteringa i pravljenja kolača po porudžbi. Želim da biznis uspješno traje i da ga naslijede i moje tri kćerke koje su još male, kaže Nataša koja je uz sebe zaposlila još tri radnice, a jedna od njih se na Zavodu za zapošljavanje vodila kao teže zapošljivo lice.

Plamenci se porodično bave i poljoprivredom na svom imanju u Crmnici, a domaće proizvode Nataša koristi za peciva što proizvode “Tre Sorelle” razlikuje od konkurencije.

-Posebno bih istakla da poslastice i slana peciva u “Tre Sorelle” pravimo od zdravih sastojaka, bez aditiva, navodi Nataša.

Poslastičarskim poslom Nataša se bavi sa voljom koja je putokaz u kom pravcu bi trebalo da se razvija slatka preduzetnička slast u porodičnom biznisu- prenositi tajne bakinih kolača na unuke.

Važno je vjerovati u sebe, ne odustajati, postaviti jasne ciljeve i ostvarivati ih. Marljivost i posvećenost poslu moraju dati rezultate.

Avatar

Biljana Dabić

Pročitajte još