Nastavljena akcija „Zamka“ -oduzet i novac za koji se sumnja da je stečen krijumčarenjem droge

 Nastavljena akcija „Zamka“ -oduzet i novac za koji se sumnja da je stečen krijumčarenjem droge

Policija je nastavila akciju „Zamka“ u kojoj su prije desetak dana uhapšene 24 osobe iz nekoliko gradova, „ radi razbijanja kriminalnih organizacija koje se bave krijumčarenjem droge”. Ovo je akcija u kojoj se sporvode akivnosti na prikupljanju podataka o pripadnicima organizovane kriminalne grupe koja se sumnjiči za krijumčarenje 2, 5 tone marihuane.

-Policijski službenici Odseka za borbu protiv krijumčarenja droga u Sektoru za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije u saradnji sa službenicima Centra bezbjednosti Bar i Odeljenja bezbjednosti Ulcinj su u sklopu nastavka akcije ,,Zamka’’, postupajući po naredbi Višeg suda iz Podgorice, juče u Ulcinju izvršili pretres tri vozila koja su privremeno oduzeta od  A.K. (40), navodi se u saopštenju Uprave policije koje je danas dostavljeno medijima.

U jednom od vozila je pronađeno i privremeno oduzeto šest sredstava komunikacije sa više SIM kartica, te i novac u iznosu od 6.500 eura, a za koji se sumnja da je stečen krijumčarenjem opojnih droga.

Inače, A.K. je uhapšen u velikoj akciji „Zamka“ prije 10-tak dana u Ulcinju. On se nalazi u istražnom zatvoru u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

Uprava policija potvrdila  je da sprovodi akciju Zamka, u kojoj se sporvode akivnosti na prikupljanju podataka o pripadnicima organizovane kriminalne grupe koja se sumnjiči za krijumčarenje 2, 5 tone marihuane.

Podsjetimo, pre desetak dana pripadnici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije izvršili su pretres kuća i stanova bezbjednosno interesantnih osoba na 30 lokacija u Nikšiću, Ulcinju, Baru i drugim mjestima.

Avatar

Biljana Dabić

Pročitajte još