Nar iz Pečurica i doručak na plaži Pješačac u poznatoj ruskoj emisiji „Poedem, poedim“

 Nar iz Pečurica i doručak na plaži Pješačac u poznatoj ruskoj emisiji „Poedem, poedim“

Petočlana ekipa poznate TV NTV iz Rusije posjetila je ovog utorka Bar. Posjeta novinara, glumaca, producenata i scenariste ove ruske televizije realizovana je u saradnji sa Turističkom organizacijom Bar i Nacionalnom turističkom organizacijom, a povod dolaska je snimanje emisije “ Poedem, poedim”, turističke emisije koja putem gastronomije predstavlja određene destinacije na teritorijama zemalja ruskog govornog područja.


„Ova posjeta je veoma važna jer se radi o značajnom emitivnom tržištu za Bar kao i za Crnu Goru, naročito kada je u pitanju gastronomski dio naše ponude, ali i promocija naših turističkih mjesta za koje su Rusi veoma zainteresovani“, saopšteno je iz TO Bar.

„Posjetu su započeli snimanjem plantaža pitomog i divljeg nara u Pečuricama kod poljoprivrednog gazdinstva Semira Kurtovića i snimanjem panorame Bara. Krstarili su Skadarskim jezerom i posjetili plažu Pješačac gdje su snimali i degustirali tradicionalni
crnogorski doručak“, stoji u saopštenju.

TV NTV Rusije je, inače, poznata ruska televizija, njihove emisije imaju gledanost od preko 1 900 000 gledalaca, a na YouTubu ova emisija ima preko 45 000 pregleda.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još