Nakon uvođenja novih mjera: Vozovi ponovo saobraćaju nakon 18 sati

 Nakon uvođenja novih mjera: Vozovi ponovo saobraćaju nakon 18 sati

Foto: Ilustracija

Iz Željezničkog prevoza Crne Gore su saopštili da su zbog mjera koje je uvelo Ministarstvo zdravlja, a koje su od danas na snazi, promijenili red vožnje lokalnih putničkih vozova.

Vozovi koji su u prethodnom periodu, usljed spoljnih naredbi, bili otkazani, a saobraćali su na relacijama: iz Podgorice za Bar u 19:15 h; iz Bara za Podgoricu u 20:45h; iz Bara za Bijelo Polje u 18:05h; iz Bijelog Polja za Bar u 19:41h, iz Nikšića za Podgoricu u 20:00h i iz Podgorice za Nikšić 21:45h, ponovo će saobraćati po navedenom redu vožnje“, navodi se u saopštenju ZPCG-a.

Takođe, zbog zabrane obavljanja putničkog međugradskog saobraćaja, lokalni putnički željeznički prevoz biće obustavljen u dane vikenda, počev od petka u 22 časova do ponedeljka do 5 časova.

„U skladu sa ovom naredbom, voz koji saobraća petkom iz Podgorice za Nikšić u 21:45 časova, ovim danom neće saobraćati“, navode iz ŽPCG-a.

Ovakva organizacija saobraćaja, kako kažu, važiće dok su na snazi uvedene mjere Ministarstva zdravlja Crne Gore.

„O svim budućim izmjenama u željezničkom prevozu usled postojećih mjera, korisnici željezničkih usluga biće blagovremeno obaviješteni“, zaključuje se u saopštenju

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još