Milena Božović susrela se sa inostranim sudijama i organizatorima Adriatic Cup-a

 Milena Božović susrela se sa inostranim sudijama i organizatorima Adriatic Cup-a

Pedsjednica Skupštine opštine Bar Milena Božović organizovala je prijem za inostrane sudije i organizatore Adriatic Cup-a, koji je organizovan proteklog vikenda u Baru.

Božović je ovom prilikom istakla da je Adriatic Cup jedno od najozbiljnijih takmičenja koje kinološko društvo “Jadran” iz Bara organizuje na ovim prostorima i izrazila zadovoljstvo jšto se vidi drage goste koji se svake godine vraćaju.

Sastanku su prisustvovali sudije: Nenad Nedimović iz Srbije, Ivan Jukić iz Bosne i Hercegovine, Helen Skliarova iz Ukrajine i Goran Dojčinovski iz Sjeverne Makedonije. Oni su saglasni su bili oduševljeni gostoprimstvom i ljubaznošću domaćina i izrazili su želju da svake naredne godine gostuju u našem gradu.

“Svi pričaju o sezoni, a ovo je jedna konkretna manifestacija koja nam u predsezoni dovodi značajan broj turista u grad. Neka ovo bude podsticaj za sve ljude koji organizuju bilo koju manifestaciju ovoga tipa u našem gradu, a zahvaljujući lijepim uspomenama, oni nam se vraćaju i u toku sezone”, istakla je predsjednica SO Bar.

“Mi moramo podržavati zdrave manifestacije i omogućiti im da se u narednim godinama razvijaju i postanu vodeće u Evropi. Bar ima veliki turistički potencijal i moramo staviti sve u funkciju kako bi privukli što više turista. Ovog vikenda je boravilo blizu 2000 ljudi iz regiona u našem gradu, koji su koristili turističke kapacitete naših ugostitelja i samo tako možemo krenuti naprijed i izboriti se sa pandemijom COVID 19. Ekonomija je ključ našeg razvoja.” zaključila je predsjednica.

Ivan Jukić iz Posušja (BIH) kazao je da su Bar i kinološko društvo “Jadran” godinama unazad odlični organizatori.

„Rado se vraćamo svake godine, a ova manifestacija poprima karakter izložbi koje se viđaju u najvećim gradovima Evrope. Želim im da traju još dugo i da svake godine budu sve bolji. Jedan prelijep vikend je za nama. Radujemo se ponovnom viđenju i kinologa i njihovih ljubimaca. Do tada nosimo lijepe uspomene sa Adriatic Cup-a 2021“, kazao je Jukić,

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još