Milena Božović kandidat za predsjednika SO Bar

 Milena Božović kandidat za predsjednika SO Bar

Foto: Biram Crnu Goru

Foto: Biram Crnu Goru

Funkcionerka stranke Biram Crnu Goru Milena Božović kandidat je za predsjednicu Skupštine Opštine Bar, potvrdio je za Portal Bar predsjednik ove partije Radomir Novaković Cakan. Podsjećamo, bivši predsjednik SO Bar, Mićo Orladić, podnio je ostavku na to mjesto 7. decembra.

Odbornička većina će na sjednici Skupštine Opštine Bar sjutra i formalno izglasati Milenu Božović za predsjednicu lokalnog parlamenta.

Milena Božović, master pravnik po obrazovanju, rođena je1990. godine u Baru. Osnovne i specijalističke studije prava završila je na Pravnom fakultetu u Podgorici. Master studije, smjer krivično pravo za maloljetnike, završila je na Pravnom fakultetu u Beogradu. Pohađala je Školu retorike pri Fakultetu za državne i evropske studije u Podgorici. Pripravnički staž završila je u Notarskoj kancelariji u Baru, radni angažman nastavlja u opštini Bar, u Sekretarijatu za imovinu, zastupanje i investicije a nakon toga u službi Glavnog gradskog arhitekte, kao pravnik. Polaznica je brojnih seminara i edukacija iz oblasti prava. Osnivač je i član Predsjedništva Biram Crnu Goru, a od decembra 2019. godine odbornik u Skupštini opštine Bar.

Avatar

Sonja Jovanović

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja