Magistarka violine Dina Kukalj nakon ostavke u glavnom odboru DPS-a dala podršku URI

 Magistarka violine Dina Kukalj nakon ostavke u glavnom odboru DPS-a dala podršku URI

Magistarka violine iz Bara i predsjednica Upravnog odbora „Kulturni centar Bar“ Dina Kukalj podržala je Građanski pokret URA.

Kukalj je prethodno bila članica Demokratske partije socijalista i članica glavnog odbora te partije.

„Svoje povjerenje i dugogodišnjim predanim radom sticano znanje  povjeravam Građanskom pokretu URA, u nadi da ćemo udruženim, požrtvovanim zalaganjem vratiti dostojanstvo nezavisnoj, građanskoj, ekološkoj i evropskoj  Crnoj Gori. Kulturi, kao najvažnijem  segmentu u izgradnji nacionalnog  identiteta svakog ozbiljnog i odgovornog društva, moramo pristupiti sa onom ozbiljnošću kakvom grad Bar zaslužuje“, ističe Kukalj.

Ona naglašava da je URU odabrala zbog prepoznate iskrene želje da Crna Gora postane pravna država u kojoj ćemo se, kaže ona,  znanjem i elokventnošću boriti za njeno bolje sjutra, a neznanju i svim vrstama ekstremizma kategorično reći ne.

„Zbog nepokolebljivosti u odbrani građanskog i evropskog puta Crne Gore kao jedinog ispravnog puta. Zbog hrabrosti da se, uprkos svemu, na tom putu istraje. Zbog lične, iskrene želje da pripadam timu koji ima viziju i koji je širom otvorio vrata za sve pristojne, umjerene, poštene, stručne i hrabre ljude“, zaključuje Kukalj.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još