Lufthanza konsultant To Montenegru

 Lufthanza konsultant To Montenegru

Foto: Ilustracija

Lufthanza, jedna od vodećih svjetskih avio-kompanija, izabrana je na međunarodnom konkursu za konsultanta nove nacionalne avio-kompanije To Montenegro.

Kako je saopšteno iz To Montenegra, stručni tim Lufthanze će već od ponedjeljka, 29. marta, započeti saradnju sa njihovim menadžmentom, kako bi se jasno definisala strategija i struktura nove avio-kompanije.

“Tendencija menadžmenta je izgradnja avio-kompanije po najmodernijim tržišnim principima koja kao svoje glavne prioritete ističe sigurnost, bezbjednost i kvalitetnu uslugu našim budućim putnicima”, naglasili su.

Kako dodaju, veliki broj svjetskih kompanija, kao što su Lufthanza, Boeing i PWC, javio se na međunarodni konkurs od kojih je izabrana Lufthanza zbog svojih referenci i iskustva rada sa desetinama svjetskih avio-kompanija sa sličnim zahtjevima i izazovima.

“Saradnja Lufthanze i To Montenegra kojom će se definisati strategija i struktura kompanije je osnova stvaranja efikasnog i pouzdanog nacionalnog avio prevoznika koji će uz maksimalnu uštedu troškova postizati najbolje poslovne rezultate”, zaključuju u To Montenegru.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još