„Love in Bar“ u susret Danu zaljubljenih

 „Love in Bar“ u susret Danu zaljubljenih

Povodom 14. februara, Dana zaljubljenih, Turistička organizacija Bar sprovodi digitalnu kampanju “Love in Bar” na tržištu Crne Gore.

Prethodnih godina za Dan zaljubljenih organizovani su koncerti sa poznatim izvođačima, dok je ove godine zbog epidemiološke situacije odlučeno da se organizuje kampanja sa ciljem promocije ugostitelja i njihovih ponuda, saopšteno je iz TO Bar.

„Osim ponuda, u kampanji se Bar prije svega promoviše kao destinacija za odmor tokom praznika ljubavi, sa fokusom na kulturna i prirodna dobra kao i legende po kojima je poznat. Za potrebe kampanje izrađena je posebna “landing stranica” www.love.bar.travel na kojoj su postavljene atraktivne ponude hotela. Oglašavanje se sprovodi primarno preko društvenih mreža Facebook i Instagram, ali i na informativnim portalima“, ističe se u saopštenju.


U ovoj kampanji učestvuju hoteli Sea Fort, Kalamper Hotel & Spa, Adria, Franca, Stara Čaršija Resort & Spa i Pelikan, izdavaoc privatnog smještaja “Kuće Lekovića”, a otvorena je i za druge koji imaju pripremljenu ponudu za Dan zaljubljenih.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja