Korak po korak preduzetnica Bojana Prelević uvodi nove ponude zdravstvenog turizma

 Korak po korak preduzetnica Bojana Prelević uvodi  nove ponude zdravstvenog turizma

Nakon višegodišnjeg radnog iskustva u zdravstvenim ustanovama  terapeutkinja Bojana Prelević odlučila je da pokrene privatni posao i proširi ponudu fizikalne terapije, rehabilitacije i rekreacije.

Želja da holističkim pristupom zdravim stilovima života pruži visokostručnu uslugu uz stalno edukovanje i razvijanje, realizovana je kroz Bojanin biznis plan, za koji je ostvarila finansijsku podršku Opštine Bar za preduzetništvo.

Ekonomska kriza nije obeshrabrila Bojanu koja je, vjerujući u svoje znanje i prepoznajući realnu  potrebu u Baru za terapeutskim uslugama, realizovala ideju i registrovala privatnu zdravstvenu ustanovu Prelević, u kojoj je troje zaposlenih. Uslijed povećanog obima posla u toku je konkurs i za četvrto radno mjesto.

Prelević ističe da joj je namjera da zaposlene obuči za nove terapeutske usluge koje trenutno ne postoje u Baru.

 Kao preduzetnica koja ima viziju razvoja posla, Bojana Prelević planira uvođenje hipoterapije (terapeutsko jahanje) koje se u svijetu uspješno primjenjuje i daje odlične rezultate kod djece sa autizmom, cerebralnom paralizom, kao i nove ponude zdravstvenog turizma.

Avatar

Biljana Dabić

Pročitajte još