Kako su ranjeni Dabanović i Jovanović, istraga vodi u dva pravca

 Kako su ranjeni Dabanović i Jovanović, istraga vodi u dva pravca

Dvojica mladića iz Bara Stojan Dabanović (21) i Oliver Jovanović (22) ranjeni su u noći između subote i nedelje u barskom naselju Šušanj. Obojica su van životne opasnosti, povrđeno je u Opštoj bolnici Bar. Kako je došlo do upotrebe vatrenog oružja, i gdje, šta je motiv dvostrukog ranjavanja još se utvrđuje.

Prema našim saznanjima istraga se vodi u nekoliko pravaca. Jedna od verzija je da su njih dvjica napadnuti od trećih lica što još nije potvrđeno. Ne isključuje se mogućnost da i sami akteri pokušavaju skrenut tok istrage pošto se u javnosti, nezvanično, pojavila informacija da je došlo do samoranjavanja. Za sada nema potvrde da je pronađeno oružje iz koga su ranjeni dvojica Barana. Tokom upotrebe vatrenog oružja izvjesno je da su počinitelji ispalili više hitaca što potvrđuju i povrede dvojice mladića, a vjerovatnoća da su obojica na tri mjesta ranjeni jednim hicem je teško moguća. Kako su ranjeni Dabanović i Jovanović biće jasnije nakon nalaza vještaka. Jovanović ima dvije rane, Dabanović jednu.

„Pacijent O.J. (22) zadobio je dvije strelne rane u predijelu desne podlaktice i desne slabinske regije. Opersisan je i zadržan na jedinici intenzivne njege. Pacijent S.D. (21) ima povredu šake. Nakon ukazane medicinske pomoći otpušten je na ambulantno liječenje“, kazao je direltor Opšte bolnice Bar dr Dragoslav Tomanović.

Prema našim saznanima, po operativnim podacima policije Dabanović i njegov drug Jovanović, su bezbjedonosno interesantna lica.

Istraga o cijelom slučaju je u toku, kazala je dežurna tužeiteljka Višeg državnog tužilaštva u Podgorici dodajući da se ispituju sve okolnosti pod kojim su povrijeđena dvojica mladića iz Bara.

Avatar

Biljana Dabić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja