Kabinet izvršnog direktora Luke Bar: Bezbjednost Luke je zajednička briga i interes svih institucija

 Kabinet izvršnog direktora Luke Bar: Bezbjednost Luke je zajednička briga i interes svih institucija

Bezbjednost na području Luke Bar  zajednička je  briga i interes svih institucija sistema.  Ovo je jedan od zaključaka sastanka koji je održan u najvećoj crnogorskoj luci.

 Analiza postojećeg stanja, kao i  pravci  unapređenja bezbjednosti na području Luke Bar bili su tema sastanka na kome su prisustvovali: direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost  Dejan Vukšić, direktor Uprave poreza i carina  Aleksandar Damjanović, direktor Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama  Safet Kočan, direktor Uprave za inspekcijske poslove  Ilir Harasani i pomoćnik direktora Uprave policije  Dejan Knežević. Sa direktorima državnog  bezbjednosnog sektora, u ime “ Luka Bar“ AD razgovarali su predsjednica Odbora direktora Slađana Perišić, zamjenik Predsjednice Savo Vujošević, izvršni direktor Ilija Pješčić, pomoćnik izvršnog direktora  Deda Đelović i oficir bezbjedsnosti Mladen Bulatović.


-Konstatovano je da je bezbjednost na području najveće državne luke, zajednička briga i interes svih institucija sistema. Samo integrisanim pristupom i međusobnom saradnjom moguće je postojeće stanje unaprijediti i dovesti na viši nivo. Izraženo je uvjerenje da su do sada preduzete aktivnosti, kao i one koje su u planu, najbolji pokazatelj pozitivnih promjena, saopšteno je medijima iz kabineta izvršnog direktora AD Luka Bar Ilije Pješčića.

Avatar

Biljana Dabić

Pročitajte još