Internacionalna policijska organizacija poklonila novogodišnje paketiće za djecu iz Organizacije slijepih za Bar i Ulcinj

 Internacionalna policijska organizacija poklonila novogodišnje paketiće za djecu iz Organizacije slijepih za Bar i Ulcinj

Predsjednik Internacionalne policijske organizacije mr Ivan Pekić, koordinator za obrazovanje i edukaciju profesor Neđeljko Đurović i zamjenik koordinatora za bezbjednost IPA organizacije Boris Janković posjetili su danas Organizaciju slijepih za Bar i Ulcinj i tom prilikom poklonili novogodišnje paketiće za djecu iz Organizacije slijepih.

Predsjednik Organizacije slijepih za Bar i Ulcinj Veselin Joketić zahvalio se na donaciji i ovom prilikom upoznao goste sa radom udruženja.

Joketić je istakao da je Organizacija slijepih nevladina i neprofitna organizacija osoba sa invaliditetom, koja okuplja slijepe i teže slabovide osobe, te da djeluje na području opština Bara i Ulcinja, sa sjedištem u Baru.

„Realizujemo aktivnosti u najrazličitijim oblastima djelovanja, a sve u namjeri da kvalitet života osoba sa smetnjama vida, naših članova i članica, bude što bolji, bez obzira na njihove životne okolnosti, ili lična svojstva, osobine, interesovanja, opredjeljenja, ili životni standard”“, kazao je Veselin Joketić.

Tokom susreta dogovoreni su planovi za narednu saradnju i postignut načelni stav o potpisivanju sporazuma o međusobnoj saradnji.

Predsjednik Internacionalne policijske organizacije mr Ivan Pekić podsjetio je da je IPO je osnovana kao nevladina organizacija čiji je opšti cilj razvoj svijesti građana o bezbjednosti u društvu kroz razne edukativne radionice, aktivnosti i djelovanja u skladu sa zakonom Crne Gore, i da svoju djelatnost obavlja na čitavom području Crne Gore.

Avatar

Sonja Jovanović

Pročitajte još