Inovacije u turizmu tema besplatnog onlajn seminara

 Inovacije u turizmu tema besplatnog onlajn seminara

Onlajn seminar na temu „Inovacije u turizmu“ biće održan 25. novembra sa početkom u 10 časova za predstavnike institucija i privrednih subjekata iz oblasti turizma i povezanih djelatnosti, kao i 30. novembra sa početkom u 11 časova za studente. Predavač na seminaru, koji je besplatan, biće dr Andrej Raspor, stručnjak iz oblasti pametnog turizma iz Slovenije, saopštio je organizator, Nevladina fondacija Biznis start-up centar Bar.


Seminar je dio projekta „Window2Bar”, koji sprovodi Fondacija Biznis start centar Bar kroz Program: IPA II-Multi – Annual Action Programme for Montenegro of Employment, Education and Social policies (2015-2017).

„Cilj projekta je doprinos kreiranju inovativnih turističkih proizvoda i servisa uz korištenje pametnih tehnologija i alata u opštini Bar, te stoga smatramo da bi učešće naših sugrađana koji se bave turizmom i povezanim djelatnostima bilo od velikog značaja za dalju saradnju na projektu kao doprinos kreiranju pametne turističke destinacije u našoj lokalnoj zajednici. Teme koje će se na seminaru razmatrati su: budućnost turizma – moguće varijacije zbog COVID-19; trendovi u turizmu – razvoj novih proizvoda i tehničkih rješenja; gejmifikacija u turizmu i primjeri dobre prakse, digitalne tehnologije i društvene mreže, kao i mogućnost korištenja EU fondova za turističku privredu za razvijanje novih proizvoda“, navodi se u saopštenju.
Biznis Start up centar Bar poziva zainteresovane da svoje učešće na seminaru prijave putem emaila v.antunicevic@bscbar.org ili putem telefona 069379258 najkasnije do 23. novembra.

„Potrebno je poslati ime i prezime, kontakt telefon i email, a mi ćemo blagovremeno dostaviti link platforme za online praćenje, kao i potreban materijal koji će se na seminaru razmatrati. 
Detaljnije o seminaru i aktivnostima projekta se možete informisati preko web sajta www.bscbar.org i fb stranice @BiznisCentarBarMontenegro“, zaključuje se u saopštenju.

Avatar

Biljana Dabić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja