Info dan povodom Konkursa za podršku ženskom preduzetništvu biće održan sjutra

 Info dan povodom Konkursa za podršku ženskom preduzetništvu biće održan sjutra

Info dan povodom drugog Konkursu za podršku ženskom preduzetništvu, koji je raspisala Opština Bar, biće upriličen sjutra u maloj sali u zgradi Opštine od 9 do 12 časova.

Za inovativne, kreativne biznis planove budućih, a i preduzetnica koje su već u poslu, opštinskim budžetom su obezbjeđena bespovratna novčana sredstava. Maksimalan iznos bespovratnih sredstava po biznis planu iznosi 3.000€.
Komisija za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu raspisala je drugi Javni konkurs za podršku ženskom preduzetništvu u opštini Bar koji je otvoren do 12.decembra 2020. godine.
Iz opštinskog budžeta za žensko preduzetništvo u 2020. godini ukupno je opredjeljeno 35.000 eura.
„Po drugom konkursu za podršku ženskom preduzetništvu će biti izvršena raspodjela sredstava koja nisu raspodjeljena po prvom Javnom konkursu,u iznosu od 12.000€. Pravo učešća na konkurs imaju preduzetnice i privredna društva u kojima su žene nosioci biznisa“, osnivač, jedan od osnivača ili izvršne direktorke, sa prebivalištem odnosno sjedištem na teritoriji opštine Bar, saopšteno je ranije iz Opštine Bar.

Javni konkurs je objavljen na web sajtu Opštine www.bar.me, 12.11.2020.godine i otvoren je 30 dana od dana raspisivanja. Detaljne informacije o  kriterijumima i načinu prijave mogu se dobiti slanjem upita na e-mail privreda@bar.me, kao i putem telefona 030/301-450 i 030/301-430.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja