Ina Plamenac na čelu Direktorata za kapitalne investicije u kulturi i kreativne industrije

 Ina Plamenac na čelu Direktorata za kapitalne investicije u kulturi i kreativne industrije

U Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta na čijem je čelu dr Vesna Bratić, određeni su vršioci dužnosti generalnih direktora četiri direktorata.

U Službenom listu od 13. maja objavljeno je da je za vršiteljku dužnosti generalne direktorice Direktorata za kapitalne investicije u kulturi i kreativne industrije određena Ina Plamenac iz Bara, koja je diplomirana modna dizajnerka.

Za vršiteljku dužnosti generalne direktorice Direktorata za predškolsko vaspitanje, osnovnu školu i inkluzivno obrazovanje određena Slavica Ilinčić, profesorica istorije književnosti.

Za vršiteljku dužnosti generalne direktorice Direktorata za opšte srednje obrazovanje, stručno obrazovanje i cjeloživotno obrazovanje određena je Marija Lalatović, profesorica fizike.

Za vršioca dužnosti generalnog direktora Direktorata za podsticanje i razvoj kulturno-umjetničkog stvaralaštva određen je Andrija Radulović. On je profesor razredne nastave i književnik.

Svi su postavljeni, kako je istaknuto u rješenjima koje je 12. maja potpisao premijer Zdravko Krivokapić, u skladu sa zakonom, a najduže do šest mjeseci.

Foto: feral.bar

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još