Fly Dubai od 30. juna ponovo leti za Crnu Goru

 Fly Dubai od 30. juna ponovo leti za Crnu Goru

„Fly Dubai” će, posle godinu dana pauze, od 30. juna ponovo da počne da leti dva puta nedeljno za Tivat.

„Tivat nije nova destinacija za Fly Dubai. To je već destinacija koja se među putnicima iz Bliskog istoka pokazala kao interesantna i tražena. Nadamo se da će se, zbog restrikcija u velikom dijelu svijeta koje važe za posjete turista, mnogi turisti iz zemalja Bliskog istoka odlučiti za Crnu Goru”, kazao je Joyhun Efendi, komercijalni direktor kompanije Fly Dubai.

On je, kako prenosi Mediabiro, istakao da je Crna Gora mnogo napredovala u posljednjih nekoliko godina.

„Od kada „Fly Dubai” saobraća za Tivat kao sezonskom destinacijom, primijetili smo da naši putnici dolaze iz nekoliko razloga. Prvi razlog je klima, koja je u Crnoj Gori jako prijatna u odnosu na klimu koja je u Bliskom istoku u tom dijelu godine. Drugi razlog je što putnici koji dođu u Crnu Goru imaju mogućnost da obiđu planine i jezera, što im se jako sviđa. I treći razlog je veliki broj dobrih hotela otvorenih u Crnu Goru, koji apsolutno zadovoljavaju njihove standarde”, poručio je Efendi.

„Fly Dubai”, kako je naveo Efendi, promoviše Crnu Goru. Cilj je da što više putnika dovede u u Tivat.

„U svakom slučaju, broj letova zavisi od potražnje. Kao na primjer, mi smo 20. marta počeli da letimo za Tiranu. Počeli smo sa dva puta nedeljno, isto kao za Tivat, a već od 15. maja Tirana je postala destinacija gdje letimo svakog dana. Jednostavno, potražnja je ono gdje mi ubacujemo više letova da bi doveli više putnika. Nadamo se da, zbog cjelokupne situacije, će ovo ljeto biti jako dobro i postoji mogućnost da naše saobraćajne veze ka Crnoj Gori nastavimo tokom zime”, zaključio je Efendi.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još