DPS Bar: Imenovanje Dragana Tufegdžića za novog direktora Pošte CG najnoviji primjer partijskog zapošljavanja Demokrata

 DPS Bar: Imenovanje Dragana Tufegdžića za novog direktora Pošte CG najnoviji primjer partijskog zapošljavanja Demokrata

Predsjednik Opštinskog odbora Demokrata Bar Dragan Tufegdžić, koji je imenovan za novog direktora Pošte Crne Gore, najnoviji je primjer partijskog zapošljavanja i uhljebljivanja kadrova ove partije, saopšteno je iz OO DPS Bar.

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

„Demokrate se sada slobodno mogu pohvaliti da su svojim megalomanskim grabljenjem za funkcionerska mjesta po dubini, u odnosu na ostale partije parlamentarne većine, uspjele zauzeti čeonu poziciju po partijskom profiterstvu.

Njihovo učešće u aktuelnoj vlasti i podrška ovoj Vladi debelo su naplaćeni, onim što ih jedino zanima, a to je lični interes.

Sve ovo predstavlja svojevrsni paradoks i licemjerje ako se prisjetimo oštrih izjava i kritičnog stava koji su funkcioneri ove partije na temu partijskog zapošljavanja zastupali kao tadašnji opozicionari.

Ipak opšta borba protivzakonite i van svake logike, podjele funkcija po dubini predstavnicima partija i koalicionih partnera odnijela je primat u odnosu na zvanična samo deklarativna zalaganja koja su iznosili pred građane, a koja su dolaskom na vlast pogazili.

Osim toga jedna od platformi na koju je građena ova koalicija sa državnog nivoa i čuvena mantra o “ekspertima“, u ovakvoj dubinskoj partijskoj “podjeli plijena“ postala je izlizana priča koju bi svi njeni akteri kolektivno rado ostavili zaboravu.

Nego, takva politika i ne čudi kada su Demokrate u pitanju jer po sličnom sistemu su razni njima „podobni“ dobijali mjesta i u opštinama u kojima su formirali koalicionu vlast.“

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još