U Baru domaća proizvodnja zavjesa po mjeri, od porudžbine do montaže

 U Baru domaća proizvodnja zavjesa po mjeri, od porudžbine do montaže

Proizvodnja i ugradnja zavjesa – zebra, rolo (blackout & screen), dikey, trakastih – vrši se po odgovarajućim dimenzijama i željama kupaca, koji ove proizvode mogu naručiti u firmi „V & J COMPANY“ DOO u Baru. Kroz Opštinski Program podsticaja razvoja preduzetništva, firma „V & J COMPANY“ DOO dobila je bespovratna finansijska sredstva koja su uložena u proizvodnju.

Jasmin Dešić – „V & J COMPANY“ Bar proizvodi i dikey zavjese, najinovativniji proizvod na Balkanu

„U našem asortimanu su i dikey zavjese, najinovativniji proizvod na Balkanu. Platno zavjese je proizvedeno od vrhunskog materijala u čijem sastavu je visok procenat svile što doprinosi ekskluzivnosti gotovog proizvoda“, kaže suvlasnik Jasmin Dešić, koji je 2019. osnovao firmu sa partnerom Elvirom Velovićem.

Kvalitet i širok asortiman proizvoda, smanjen period od naručivanja do ugradnje, uvažavanje zahtjeva  kupaca da u zavisnosti od prostora, različite vrste zavjesa imaju praktičnu namjenu i usklađen estetski izgled, prihvatljiv odnos cijene i kvaliteta, veoma brzo su barsku firmu „V & J COMPANY“ DOO visoko pozicionirali na tržištu Crne Gore.

Proizvodnja i ugradnja zavjesa – zebra, rolo (blackout & screen), dikey, trakastih

„Imali smo saznanje da je period od naručivanja do ugradnje bio do 15 dana i duže jer su se gotovi proizvodi naručivali iz zemalja okruženja. Odlučili smo se za proizvodnju, ubijeđeni da ćemo kvalitetom proizvoda i posvećenim radom zadovoljiti visoke standarde i zahtjeve kupaca koji sve više traže nestandardne dimenzije zavjesa. Naša prednost je i vrijeme. Ako uradimo mjerenje danas, već za 2 do 3 dana proizvod je završen i možemo da montiramo zavjese“, kaže Dešić.

Suvlasnici firme „V & J COMPANY“ : Elvir Velović i Jasmin Dešić

Firma „V & J COMPANY“ DOO za sada zapošljava 4 radnika, a kako se obim posla bude povećavao stvoriće se uslovi za nova radna mjesta.

Kada govori o ciljevima firme „V & J COMPANY“, Dešić ističe povećanje produktivnosti. Planiraju da upotpune ponudu za turističke objekte više kategorije, kao i ugostiteljske objekte koji imaju luksuzni enterijer.

Avatar

Biljana Dabić

Pročitajte još