Dežurnoj tužiteljki trebalo oko četiri sata da izađe na mjesto saobraćajne nezgode

 Dežurnoj tužiteljki trebalo oko četiri sata da izađe na mjesto saobraćajne nezgode

Na magistralnom putu Bar – Podgorica, nakon saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala dva putnička vozila,a povrijeđene tri osobe,  saobraćaj je bio u prekidu oko tri sata. Skoro četiri sata čekalo se da na lice mjesta izađe dežurni tužilac Osnovnog državnog tužilaštva Bar, a za to vrijeme formirane su kilometarske kolone vozila sa obje strane. Saobraćajna nezgoda dogodila se u mjestu Tanki Rt u blizini Virpazara, udaljenom oko 25 kilometara od Bara.  

Iako je Osnovno državno tužilaštvo Bar oko 14 sati  obavješteno  od strane saobraćajne policije o nezgodi kod Virpazara, dežurna tužiteljka Nusreta Arapović je na uviđaju mjesta saobraćajne nezgode bila tek oko 18 sati .

Prije mraka, smračilo se putnicima koji su oko tri sata čekali u kilometarskim kolonama.

To je vrijeme kada se u petak posle podne mnogi vraćaju sa posla iz Podgorice u Bar, ili iz Bara u Podgoricu, a među putnicima u koloni  bilo je i onih koji su zakasnili na avion za Beograd.

 U sudaru dva automobila na magistralnom putu   Podgorica-Bar,kod Virpazara,  teže tjelesne povrede zadobio je F.A. (26) iz Bara koji je zadržan u Opštoj  bolnici. Dvoje stranih državljana iz drugog vozila, prošli su  sa lakšim povredama.

Avatar

Biljana Dabić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja