Dabanović saslušan u policiji

 Dabanović saslušan u policiji

Jedan od mladića koji su ranjeni u noći između subote i nedelje, u barskom naselju Šušanj, Stojan Dabanović saslušan je u policiji na okolnosti događaja. Portal Bar saznaje da nakon saslušanja Dabanović nije zadržan.

Njegov drug Oliver Jovanović i dalje je na liječenju u Opštoj bolnici Bar i nije životno ugrožen. Dvostruko ranjavanje policiji su prijavili oštećeni koji su naveli da je neko pucao na njih. U fokusu istražitelja je pozadina ranjavanja dvojice mladića.  Šta je motiv izvršenja krivičnog djela i kako je došlo do upotrebe vatrenog oružja, i dalje je nepoznanica u rasvetljavanju dvostrukog ranjavanja u kome su oštećeni mladići, inače, po operativnim saznanjima policije, bezbjedonosno interesantna lica. Od izvora istrage saznajemo da oružje koje je predmet krivičnog djela nije pronađeno. Ne isključuje se mogućnost da i sami akteri pokušavaju skrenuti tok istrage pošto se u javnosti, a nezvanično, pojavila se informacija i da je došlo do samoranjavanja. 
Tokom upotrebe vatrenog oružja izvjesno je da su počinitelji ispalili više hitaca što potvrđuju i povrede Jovanovića i Dabanovića, a vjerovatnoća da su obojica na tri mesta ranjeni jednim hicem je teško moguća. Jovanović ima dvije rane, Dabanović jednu.
Istraga o cijelom slučaju je u toku, kazala je dežurna tužeiteljka Višeg državnog tužilaštva u Podgorici dodajući da se ispituju sve okolnosti pod kojim su povrijeđena dvojica mladića iz Bara. 

Avatar

Biljana Dabić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja