Branislav Nenezić reizabran za izvršnog direktora DOO „Sportsko-rekreativni centar“ Bar

 Branislav Nenezić reizabran za izvršnog direktora DOO „Sportsko-rekreativni centar“ Bar

Dosadašnji izvršni direktor DOO „Sportsko-rekreativni centar Bar“ Branislav Bane Nenezić obavljaće ovu funkciju i u narednom, četvorogodišnjem mandatu. Tu odluku usvojili su barski odbornici danas, na predlog Odbora direktora ovog društva, u sklopu 27. sjednice Skupštine Opštine Bar, i to sa 21 glasom za, 6 protiv, dok su dva odbornika bila uzdržana.

Branislav Nenezić rođen je u Baru 9. 3.1984. godine. Po zanimanju je profesor fizičkog vaspitanja, stepen VII-1 nacionalnog okvira kvalifikacije. U periodu od decembra 2014. do septembra 2017. godine obavljao je dužnost direktora JP „Sportsko-rekreativni centar Bar“ , a nakon prestruktuiranja JP u DOO obavljao dužnost izvršnog direktora ovog društva, do isteka mandata – 20. septembra 2021. godine.

Javni konkurs objavljen je, kako je istakla predsjednica Odbora direktora mr Katarina Malić, 13. septembra tekuće godine i sadržao je uslove koje treba da ispunjava izvršni direktor društva, a koji su propisani članom 301. Zakona o privrednim društvima i Članom 42. Statuta društva. Na isti se prijavio jedan kandidat.

Odbornik Miloš Fuštić smatra da se u četvorogodišnjem izvještaju koje je dostavilo ovo društvo osim vizija, ništa drugo ne može pohvaliti.

„Napravili ste armaturne mreže od 10 hiljada eura. Sportsko-rekreativni centar je bogatstvo grada Bara – dvorana, tereni, atletska staza. Bar je jedina opština u državi sa atletskom stazom. Što se tiče prihodne strane, da nije Opštine Bar, poslovanje ovog društva je minus, i to debeli minus“, kazao je Fuštić.

Katarina Malić je, ispred Odbora direktora, kazala je da za rad ovog društva i direktora Nenezića, kao predsjednica Odbora ima samo riječi hvale.

„Javni konkurs bio otvoren 20 dana, da su svi zainteresovani kandidati mogli da podnesu dokumenta, ukoliko su smatrali da postoji neko ko će to bolje da vrši i da radi“, zaključila je Malić.

Avatar

Sonja Jovanović

Pročitajte još