Biram Crnu Goru Demokratama: Laki je malo nervozan

 Biram Crnu Goru Demokratama: Laki je malo nervozan

Stavom da se svađate sa svima – i koalicionim partnerima i protivnicima – pokazujete svakoga dana svoje pravo lice i kako bi izgledao Bar sa vama na čelu, poručili su iz partije Biram Crnu Goru barskim Demokratama.

„Laki je malo nervozan. Poštovana gospodo koji sebe nazivate Demokratama. Nije dovoljno skinuti sa sebe crvenu, komunističku kravatu i staviti ljubičastu, pa sebe smatrati demokratom. Umjesto da se ponašate u skladu sa onim kako se nazivate, vi u Baru svakim danom dokazujete da to ime ne zaslužujete. Ućutkivati druge, koji iznose mišljenje, nije odlika demokratskog društva već onog drugog – totalitarnog. Pokušavajući da se umilite svojim šefovima u Podgorici, koji vas svakodnevno kritikuju ne bi li dobili još neko direktorsko mjesto u podjeli partijskog plijena, počeli ste sami sebi da uskačete u usta. Ne moramo da idemo daleko u prošlost – dovoljno je da se podsjetimo kampanje iz 2018-te kada su vas ljudi u Baru nazivali 3D koalicija zbog crtanih filmova kojima ste željeli da prevarite birače u Baru“, stoji u reagovanju ove strange.
 
Nažalost, dodaju iz Biram Crnu Goru, ni Demokrate, „ali ni druga strana, ne shvataju i dalje u kom gradu žive i da je u Baru uvrijeda drugog mana, a ne vrlina kako i jedni i drugi kratkovido smatrate“
 
„Vašim stavom da se svađate sa svima – i koalicionim partnerima i protivnicima – pokazujete svakoga dana svoje pravo lice i kako bi izgledao Bar sa vama na čelu. Srećom, to vide i građani koji će umjeti da vas kazne na sljedećim lokalnim izborima. Što se tiče Biram Crnu Goru – Biram Bar–svaku prepisku sa vama smo završili dok se ne upristojite i počnete civilizovano da komunicirate“, zaključuju iz partije na čijem je čelu Radomir Novaković Cakan.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još