Raspisan konkurs, bespovratna sredstva do 3 hiljade eura za biznis planove preduzetnica

 Raspisan konkurs, bespovratna sredstva do 3 hiljade eura za biznis planove preduzetnica

Za inovativne, kreativne biznis planove budućih, a i preduzetnica koje su već u poslu, opštinskim budžetom su obezbjeđena bespovratna novčana sredstava. Maksimalan iznos bespovratnih sredstava po biznis planu iznosi 3.000€.
Komisija za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu raspisala je drugi Javni konkurs za podršku ženskom preduzetništvu u opštini Bar koji je otvoren do 12.decembra 2020. godine.
Iz opštinskog budžeta za žensko preduzetništvo u 2020. godini ukupno je opredjeljeno 35.000 eura.
„Po drugom konkursu za podršku ženskom preduzetništvu će biti izvršena raspodjela sredstava koja nisu raspodjeljena po prvom Javnom konkursu,u iznosu od 12.000€. Pravo učešća na konkurs imaju preduzetnice i privredna društva u kojima su žene nosioci biznisa“, osnivač, jedan od osnivača ili izvršne direktorke, sa prebivalištem odnosno sjedištem na teritoriji opštine Bar, saopšteno je iz Opštine Bar.

Info dan za pitanja i konsultacije  biće organizovan 30. novembra u maloj sali u zgradi Opštine u periodu od 9 do 12 sati, uz obavezno pridržavanje propisanih zaštitnih epidemioloških mjera.
Javni konkurs je objavljen na web sajtu Opštine www.bar.me, 12.11.2020.godine i biće otvoren 30 dana.
Detaljne informacije o  kriterijumima i načinu prijave mogu se dobiti slanjem upita na e-mail privreda@bar.me, kao i putem telefona 030/301-450 i 030/301-430.

Avatar

Biljana Dabić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja