Barski odbornici donirali dnevnice za liječenje Irene Crnčević

 Barski odbornici donirali dnevnice za liječenje Irene Crnčević

Na predlog odbornika Demokrata Momčila Lekovića dnevnice barskih odbornika sa 29. sjednice Skupštine opštine Bar koja je održana juče biće donirane za liječenje naše mlade sugrađanke Irene Crnčević.

Podsjetimo, Baranka Irena Crnčević (30) od januara 2019. godine bori se sa rijetkim karcinomom kostiju, a za dalje liječenje potrebno joj je 100.000 eura. Porodica Crnčević uputila je poziv građanima i društveno odgovorneim kompanijama da pomognu Irenino liječenje. Ireni je prije tri godine dijagnostikovan Ewing sarcoma – prepoznatljiv kao ekspanzivni maligni tumor koštanog i mekog tkiva.

Njena borba sa ovom bolešću rijetkog raka kostiju traje već tri godine, a zbog složenog stanja i neefikasnih rezultata, zahtijeva se hitno liječenje u Turskoj, koje sveukupno košta 100.000 eura – hemoterapija, radioterapija, operativni zahvat, laboratorijski nalazi, genetske analize u cilju liječenja tumora, ljekovi, vitamini i suplementi, potrošni medicinski materijal, potrebni putni troškovi i smještaj.

Zbog svega navedenog, porodica je primorana da se obrati javnosti i zatraži pomoć od svih koji razumiju, saosjećaju i koji su spremni svojim skromnim učešćem doprinesu Ireninom oporavku i početku nove epizode njene vedrije budućnosti.

Svi humani građani i društveno odgovorne kompanije iz Crne Gore mogu podržati Irenino liječenje uplatama kod Hipotekarne banke na žiro račun broj: 52 0032 0000 0461 0728 na ime Irena Crnčević.

Uplate iz inostranstva moguće su na devizni račun:

SWIFT: HBBAMEPGXXXIBAN: ME25520036000003782148

Avatar

Sonja Jovanović

Pročitajte još