Baranin vozio skoro 200 km/h po klizavom kolovozu, za prekršaj kazna zatvora

 Baranin vozio skoro 200 km/h po klizavom kolovozu, za prekršaj kazna zatvora

Foto: FOS Media

Kišni dan, klizan kolosjek, a Baranin  vozio skoro 200 kilometara na sat ugrožavajući svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju . Vozač   M.V.(38) iz Bara je uhapšen, priveden sudiji za prekršaje, a za ovaj prekršaj propisana je kazna zatvora.

–   Obavljajući poslove kontrole drumskog saobraćaja, policijski službenici Grupe za bezbjednost saobraćaja su danas, zbog prekoračenja dozvoljene brzine, na dijelu magistralnog puta Podgorica – Virpazar, u mjestu Goričani, registrovali i sankcionisali vozača M.V. (38) iz Bara.  M.V. se, upravljajući vozilom marke „Mercedes“, kretao brzinom od 199 km/h, na dijelu puta gdje je dozvoljena brzina 80 km/h, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Zbog počinjenog prekršaja vozač je isključen iz saobraćaja, lišen slobode i priveden nadležnom Sudu za prekršaje u Podgorici, imajući u vidu da je za navedeni prekršaj propisana isključivo kazna zatvora, od 15 do 60 dana. 

-Apelujemo na vozače da poštuju saobraćajne propise i ovakvim neodgovornim ponašanjem tokom vožnje, ne ugrožavaju svoje i živote drugih učesnika u saobraćaju, zaključuje se u saopšteju,

Avatar

Biljana Dabić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja