Baranin pratio sugrađanina kojeg je opljačkao, ukradeni novac nije vratio

 Baranin pratio sugrađanina kojeg je opljačkao, ukradeni novac nije vratio

Barska policija rasvjetlila je krivično djelo teška krađa, a prema saznanju Portala Bar, Baranin koji je sugrađaninu u sred bjela dana ukrao 40.000 eura, u centru grada, novac za sada nije vratio. Žrtva, koja je vjerovatno bila praćena,  opljačkana je ispred notarske kancalarije u centru Bara.

Baranin Žarko Burzan (39) osumnjičen  za  krivično djelo teška krađa, naći će se optuženičkoj klupi u redovnom sudskom postupku.

Burzan je uhapšen nakon što je barska policija rasvjetlila  krivično djelo iz prethodnog perioda.

-Preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti policijski službenici Centra bezbjednosti Bar su došli do sumnje da je 19. novembra 2020. godine krivično djelo teška krađa na štetu jednog fizičkog lica iz Bara izvršio Ž.B. (39). Sumnja se da je Ž.B., raspolažući podatkom da oštećeni kritičnog dana ima namjeru da sklopi notarski ugovor o kupoprodaji nepokretnosti i da je u posjedu 40.000 eura, došao maskiran sa kačketom i maskom na licu u neposrednoj blizini notarske kancelarije, te je oštećenom, dok je stajao ispred kancelarije, prišao sa leđa i sa ramena otuđio torbicu sa novcem, nakon čega se udaljio sa lica mjesta, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Inače, Burzan se vodi u policijskim evidencijama kao lice koje je i ranije izvršilo slična krivična djela.

Avatar

Biljana Dabić

Pročitajte još