Baranin, maskiran uz prijetnju nožem prodavačici ukrao novac

 Baranin, maskiran uz prijetnju nožem prodavačici ukrao novac

Foto: Ilustracija

Baranin M.Š. (35) osumnjičen za razbojništvo uhapšen je u srijedu veče, nekoliko sati nakon što je izvršeno ovo krivično djelo u jednoj prodavnici.

Razbojnik je maskiran ušao u prodajni objekat u srijedu u 18:40, i uz prijetnju nožem od zaposlene uzeo novac i pobjegao u nepoznatom pravcu. Prema saznanjima Portala Bar u policiji, prodavačica nije povrijeđena. Policiji je rečeno da je razbojnik uzeo 2.500 eura,a dio novca je pronađen kod uhapšenog.

„Barska policija je brzo nakon izvršenog razbojništva na štetu jednog prodajnog objekta locirala i uhapsila izvršioca kod kojeg je pronađen i dio novca. Policija je obavještena da je na štetu prodajnog objekta izvršeno razbojništvo i da je maskirano lice uz prijetnju nožem otuđilo od zaposlene radnice 2.500 eura“, povrđeno je u Upravi policije.

„Službenci Centra bezbednosti Bar su izvršili blokadu dijela grada i neposredno nakon izvršenja ovog krivičnog djela lišili slobode M.Š. Kod osumnjičenog je pronađen dio novca i biće vraćen vlasniku“, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom državnom tužiocu.

Avatar

Biljana Dabić

Pročitajte još