Akcija za primjer: Baranin planirani novac za pripremu slave donira narodnoj kuhinji

 Akcija za primjer: Baranin planirani novac za pripremu slave donira narodnoj kuhinji

Foto: Privatna arhiva

Baranin Dušan Masoničić odlučio se na plemenit potez-planirani novac za pripremu slave doniraće Narodnoj kuhinji u Baru, u organizaciji „Žene Bara kuvaju srcem“. 

Budući da je zbog epidemiološke situacije preporučeno da se slave proslavljaju samo u krugu najbliže porodice, Masoničić kaže da je to pravi potez i razlog zbog kog ovo objavljuje je javan upravo da bi i drugi razmislili o sličnom potezu.

„Kao Baranin veliku zahvalnost dugujem ovoj organizaciji, pa sam se zbog toga odlučio da baš njoj doniram ova sredstva“, naveo je Dušan na Facebook-u. 

U kratkoj izjavi za FOS Masoničić kaže da je od samog početka rada ove organizacije upoznat  sa njihovim trudom i zalaganjem.

„Moram da napomenem da kroz Narodnu kuhinju one spremaju 250 obroka dnevno. Moja majka je ljekar i ima svoju ordinaciju, a ja radim u toj ordinaciji, pa sam upoznat sa težinom koju ovaj trenutak nosi za sve nas. Pritisak na zdravstveni sistem je toliki da je pitanje dokle će sistem moći da istrpi sve ovo. Zato je veoma važno da se smanji fizička interakcija između ljudi. Kako bih uticao na sve ovo, a i pomogao rad ovih divnih žena, odlučio sam se na ovaj potez“, poručuje on. 

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja