Air Montenegro je novi naziv brenda pod kojim će letjeti avioni To Montenegro

 Air Montenegro je novi naziv brenda pod kojim će letjeti avioni To Montenegro

Foto: Ilustracija

Air Montenegro je novi naziv brenda pod kojim će letjeti avioni avio kompanije To Montenegro, saopšteno je iz ove kompanije.

Takođe su naveli da je kompanija odlučila da raspiše međunarodni nagradni konkurs za izradu loga.

„Međunarodnim konkursom ujedno počinje i globalna marketinška promocija brenda Air Montenego i cilj je da odabrano rješenje vizuelnog identiteta bude ambasador Crne Gore i na nebu i na svjetskim aerodromima“, dodaju u saopštenju. 

Više detalja o konkursu, o uslovima i načinu učestvovanja, možete pogledati na sajtu Ministarstva kapitalnih investicija.

Kako su kazali iz ove kompanije, na adresu novog avioprevoznika stiglo je preko 500 prijedloga za novi naziv i logo.

„U procesu selekcije pristiglih ponuda za izbor imena stručni žiri nije imao dilemu, jer i po njihovim kriterijumima i po prijedlogu najvećeg broja građanki i građana ime brenda Air Montenegro predstavlja najbolji naziv za novu etapu i prepoznatljivi kontinuitet nacionalne avio kompanije“, dodaju u saopštenju. 

Postoji mnogo faktora koji utiču na kreiranje uspješnog brenda, a najvažniji od svih je, kako kažu, pružanje kvalitetne usluge.

„Značajnu ulogu igraju i ime i logo po kojim se kompanija prepoznaje. Kvalitetno brendiranje treba da se oslanja na strukom vođeni, interdisciplinarni proces. Izbor vizuelnog identiteta, koji je sam po sebi bio mnogo teži zadatak, kako za realizaciju tako i stručnom žiriju za odabir, nije sa aspekta tehničke primjenjivosti i specifikacija prepoznat u ponuđenim rješenjima“, poručuju iz kompanije. 

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još