Specijalni povratnik u pritvoru

 Specijalni povratnik u pritvoru

Specijalni povratnik  Miomir Šolaja  (35) koji je  uhapšen zbog sumnje da je u četvrtak veče  počinio razbojništvo uz prijtnju pištoljem u marketu “ Idea” u Sutomoru,  ponovo je u Spužu.

-Određen je pritvor do 30 dana.  Pritvor je određen da ne bi ponovio krivično djelo, kazala je za Portal Bar PR Osnovnog suda u Baru sudija Tamara Spasojević.

Šolaja je uhapšen  iste noći kada je počinio krivično djelo.

Podsjetimo, nakon  razbojništva u marketu  “Idea”u koji se nalazi u Ulici  Partizanski put, u Sutomoru,  kasirka je završila u Hitnoj zbog pretpljenog šoka koji je izazvao stres.

Podsjetimo,  on  je u market “Idea” ušao kao svi kupci, uzeo korpu u koju je stavio nekoliko namirnica.  Kada je stigao do kase, ponašao se uobičajno do momemta dok kasirka nije otkucala račun. Kad je otvorila kasu, razbojnik je ženi prišao s leđa, uperio pištolj prema prodavačici i iz kase uzeo, kako navode iz prodavnice, oko 200 eura. Nakon što je ukrao novac pobjegao  je iz marketa.  Na glavi imao kapu, nosio maske i rukavice.

-Obezbjeđeni su materijalni i personalni dokazi koji ukazuju na sumnju da je M. Š. (35) izvršilac pomenutog krivičnog djela, naveli su iz Uprave policije

Sutomoraninu ovo nije prvi put da počini razbojništvo. Šolaja je ranije hapšen zbog više  počinjenih krivičnih djela protiv imovine.

Podsjetimo, 2016.godine uz upotrebu noža počinio je razbojništvo u prodavnici “Trend”, nedavno je pokušao krađu u “Kipsu”.

Avatar

Biljana Dabić

Pročitajte još