Narodna kuhinja obezbijedila novogodišnje paketiće za 350 barskih mališana

 Narodna kuhinja obezbijedila novogodišnje paketiće za 350 barskih mališana

NVU „Žene Bara velikog srca“ podijelile su 350 novogodišnjih paketića barskim mališanima. Ljiljana Vujović ispred ove NVU kaže da su Barani i ovog puta pokazali koliko su humani i da ne može da nabroji ko im je sve pomogao u ovoj akciji.

„Niko od onih koji su tražili novogodišnji paketić nije bio zaboravljen. Maltene cijeli Bar nam je ovog puta pomogao“, ističe Vujović.Poklone su dobila djeca iz 215 porodica o kojima kontinuirano brinu predstavnice NVU „Žene Bara velikog srca“, a koji nijesu korisnici Narodne kuhinje, djeca iz 81 porodice korisnika Narodne kuhinje, djeca sa posebnim potrebama iz NVO „Adria“, Udruženje roditelja djece sa posebnim potrebama, 2 romska naselja – Sokolana i Volujica…“Dali smo puno, ali Barani su nam puno pomogli. Koliko smo dali, toliko nam se vratilo. I ovog puta vidjelo se da Barani zaista imaju veliko srce“, kazala je za Dnevne novine Vujović.

Između ostalih, pomogli su Kalamper d.o.o., kafići Varadero, Augusta, Green Mill, Kutak, Paskući, Elefante, ćebabdžinice Kolović i Mala Kužina.

„Baš juče ujutru u Narodnu kuhinju došla je žena, donijela 30 paketića, željela je da ostane anonimna. Pomoć smo imali i od studenata, ali i predstavnika učeničkih parlamenata sve tri srednje škole u Baru“, zaključila je Vujović.

Avatar

Portal Bar

Pročitajte još